logo

Wijnproeverijen

Bij u thuis, of bedrijf en natuurlijk ook op locatie.

De locatiemogelijkheden

        * De Loft, de oude Tuinbouwschool in Lisse

  • Een wijnkeldertje in Haarlem geschikt tot 15 personen.
  • Wijn en Spijslokaal in Lisserbroek.
  • Kaasboerderij van Ruiten op Kaag eiland.
  • Jeu de Boer polderrecreatie in Hazerswoude

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft het organiseren van een wijnproeverij. Het proeven van een aantal verschillende wijnen. Maar, wijn is het best te proeven als je er wat bij eet, vandaar het advies:een wijn-spijs combinatie.
 

Voorbereiding

In overleg met u wordt het aantal, druivensoort(en), land(en) en prijsklasse van de te proeven wijnen in wit, rose en rood door genomen.

 

Hoe ziet een wijnproeverij eruit

Te beginnen met een mousserende wijn, b.v. Cava, Champagne,Cremant,of Prosecco. Er opvolgend de gekozen wijnen: wit, rose en rood. Vóór het proeven van iedere wijn wordt er een korte uitleg gegeven. Aan de hand van de wijnen worden er bij passende hapjes geserveerd.
 

Als slot

Als slot een digestief, met een keuze uit verschillende dessertwijnen en/of port. De wijnproeverij is incl. het verzorgen van glaswerk, hapjes, proefformulieren en stokbrood. Tussen het proeven door is er natuurlijk ruimte voor vragen en/of ideeën met elkaar uit te wisselen. De prijs van de wijnproeverij is afhankelijk van het aantal en de prijsklasse van de wijnen en de eventueel bij behorende hapjes. Neem vrijblijvend contact op voor meer info!
 

Recensies

"De wijnproeverij bij ons thuis verliep heel goed. Rob had alles klaar gezet en liet de gasten weten welke wijn er ingeschonken was. Zelfs de gasten die normaal geen wijn dronken, hadden een hele leuke avond en ze hebben zelfs wijn geproefd! Elke wijn was de moeite waard, een goede keuze voor een groot publiek. Het is zeker voor herhaling vatbaar!"

"Wij vonden het heel gezellig en lekker vorige week donderdagavond en willen dan ook de volgende bestelling plaatsen:"

"Wij vonden het vrijdagavond niet alleen erg gezellig, we hebben ook heerlijke wijnen gedronken en lekkere hapjes gehad. Je hebt voor een geslaagde avond gezorgd."

"Ik vond de wijnproeverij een leuke gezellige leerzame avond. De uitleg over de wijnen werd op een duidelijke en prettige manier gegeven en we hebben heel wat opgestoken. Wat het extra leuk maakte was dat het thuis bij vrienden was, dat geeft de workshop een persoonlijke noot."