logo
Bio 3 passo rosso

BIO 3 Passo Rosso - Klasse Wijn uit Italie

Op voorraad: Nee

DRUIVENRAS

Sangiovese

ASSEMBLAGE

Sangiovese/Primitivo/Negroamaro

VINIFICATIE

Een krachtige rijpe wijn in de kenmerkende Zuid-Italiaanse stijl. Gemaakt van Primitivo, Negroamaro en Sangiovese. Gedroogde druiven worden verschillende malen overgepompt met andere most om zo een grote smaakextractie te creëren.

KARAKTER

3 Passo Rosso is een krachtige rijpe biologische rode wijn in de kenmerkende Zuid-Italiaanse stijl. De smaak is erg vol en de wijn heeft heerlijke geuren van gedroogd fruit, tabak en mokka.

SERVEREN

Deze wijn is lekker met rood vlees, traditionele Italiaanse gerechten of stoof - wildschotels.Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.

HOUDBAAR

Je kunt de wijn nu drinken en zonder probleem ook nog 3 jaar bewaren

EXTRA INFO

Geweldig mooie uitmonstering, een aanrader als Relatiegeschenk!

De band tussen de aarde (terra) en de familie Cielo is ontstaan in de Valle del Chiampo in 1908, specifiek op het Casa Defra landgoed, rond de bescheiden Cielo familie wijngaard. Giovanni Cielo’s nieuw opgerichte familie activiteit begon onmiddellijk vruchten af te werpen. Sinds Luca en Pierpaolo Cielo (4e generatie) de teugels hebben overgenomen, is het bedrijf van de Cielo familie versterkt door de vereniging van traditie en de ervaring van meer dan 2.000 wijnproducenten van de Colli Berici.

Land : Italie
Kleur : rood
€ 8,95

Wijn bestellen? Plaats hier uw bestelling?